Balsan

The brand's epic story
Σχεδόν τρεις αιώνες τώρα, η Balsan δημιούργησε το δικό της εμπορικό σήμα και κατάφερε να εξασφαλίσει τη μακροζωία της, μακριά από την πεπατημένη διαδρομή.
Η Balsan είχε σφυρηλατηθεί από την δημιουργικότητα μιας τολμηρής οικογένειας. Μια επική επιχειρηματική ιστορία, που χαρακτηρίζεται από προκλήσεις και καινοτομίες!
Οι Balsan αφήσαν το στίγμα τους στην ιστορία της παραγωγής κλωστοϋφαντουργίας. Ως λίκνο του πάθους μιας οικογένειας για τον κόσμο των κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, η βιομαχανί παραγωγής, δημιουργήθηκε αρχικά  από τον Louis XV της Γαλλίας.
Το 1857, η εταιρεία αγοράστηκε από τον Pierre Balsan, έναν άνθρωπο που αγαπούσε να ρισκάρει και να καινοτομεί. Σύντομα έγινε πραγματικός κυβερνήτης της βιομηχανίας και μετέδωσε σταδιακά στην επιχείρηση το ήθος του.
Με την πάροδο του χρόνου, το προσωπικό της Balsan δεν έπαψε ποτέ να τιμά τον άνθρωπο που μας έδωσε έναν οδικό χάρτη για τη διαχείριση της επιχείρησής μας, έναν τρόπο που χρησιμοποιούμε μέχρι σήμερα και συνδυάζει τη δημιουργικότητα και την τόλμη, υποστηριζόμενη από προηγμένες βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εκτεταμένη εξειδικευμένη γνώση.
Balsan δίψα για καινοτομία.

Η επιχειρηματική τόλμη του Louis Balsan τον οδήγησε σε συχνές επισκέψεις στις ΗΠΑ μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Εκεί ανακάλυψε την τεχνική του tufting.

Πολύ πριν από την αυγή της νέας χιλιετίας, η δίψα για καινοτομία είχε ήδη αυξηθεί. Η ομάδα υιοθέτησε τις αξίες της οικογένειας Balsan, η οποία είχε καθοδηγήσει την εταιρεία για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, και αποφάσισε να κάνει την υπογραφή του Louis το υπερήφανο έμβλημα της μάρκας Balsan.

Διεθνοποίηση και επιτυχία
Η γρήγορη ανάπτυξη της εταιρείας οδήγησε στην κατασκευή ενός νέου εργοστασίου παραγωγής στο Arthon στα τέλη του 1973. Αυτός ο χώρος θα γίνει τόσο το επίσημο κεντρικό γραφείο της εταιρείας όσο και ένα θαυμάσιο φυσικό περιβάλλον που θα προστατεύεται με προσοχή.
Τώρα καθιερωμένη, η οικογενειακή επιχείρηση έχει διεθνή παρουσία, η οποία έχει οδηγήσει σε συνεργασίες με μεγάλους επιχειρηματικούς οργανισμούς. Από το 2006, η Balsan ανήκε στον βελγικό όμιλο Belgotex International, ο οποίος δραστηριοποιείται σε τέσσερις ηπείρους και αντιπροσωπεύει μια κερδοφόρα, στρατηγική συμμαχία για την εταιρεία.

Σήμερα, η Balsan βασίζεται στις δεξιότητες των 250 εργαζομένων της και έχει ετήσιο κύκλο εργασιών περίπου 70 εκατομμυρίων ευρώ, εκ των οποίων το 45% προέρχεται από την εξαγωγική αγορά.

Οι δύο βιομηχανικές εγκαταστάσεις της Balsan είναι εγκατεστημένες και ενσωματώνονται άψογα, σε ένα άριστα διατηρημένο φυσικό περιβάλλον. Το πρώτο είναι το εργοστάσιο της στο Arthon: 45.000 m2 στο οποίο και γίνεται η παραγωγή μοκετών σε ρολό. Το άλλο είναι το εργοστάσιο στην τοποθεσία Neuvy - Saint - Sépulchre, που ειδικεύεται στην κατασκευή μοκέτας σε πλακάκι.

Στόχος Μας

Η ικανοποίηση από των πιο απλών έως και των πιο απαιτητικών αναγκών σας, στην επιλογή της μοκέτας που θα τοποθετηθεί στον δικό σας χώρο.

Λίγα λόγια για εμάς

Η εταιρεία μας, με την πολυετή πείρα την οποία διαθέτει στον τομέα της αντιπροσώπευσης και διαμονής προϊόντων ειδών δαπέδων για επαγγελματικούς χώρους, έχει αναλάβει την αποκλειστική διάθεση και διανομή των προϊόντων του εργοστασίου Balsan SAS Γαλλίας για την αγορά της Ελλάδος. Μετά από την επιτυχημένη συνεργασία και πορεία μεταξύ των δύο εταιρειών, μας ανατέθηκε από το εργοστάσιο η εκπροσώπησή του και για την αγορά της Κύπρου.
 
Η εκπαίδευση του προσωπικού μας ξεκινάει και συνεχίζεται κυρίως στον χώρο παραγωγής των προϊόντων, στο εργοστάσιο. ώστε να υπάρξει η πλήρης ενημέρωση όλων των διαδικασιών προετοιμασίας των προϊόντων. Μέσω της συμμετοχής μας σε διεθνής εκθέσεις του εσωτερικού και του εξωτερικού αναλαμβάνουμε, ως εκπρόσωποι του εργοστασίου των δύο προαναφερθέντων χωρών, την πλήρη ενημέρωση των επαγγελματιών του κλάδου μας τόσο για τις ήδη υπάρχουσες κατηγορίες των προϊόντων, όσο και για τα νέα καινοτομικά προϊόντα.
 
Η αποστολή δειγματολογίων, έντυπων και ηλεκτρονικών καταλόγων και πληροφορικών εντύπων, η διαρκής ενημέρωση και εκπαίδευση, των ήδη υπάρχοντών, αλλά και των μελλοντικών, συνεργατών μας, η καθοδήγηση για την επιλογή του σωστού προϊόντος, οι συμβουλές και πληροφορίες τοποθέτησης, η παρουσία μας, ως εκπρόσωποι του εργοστασίου, στο επαγγελματικό ραντεβού με τον πελάτη σας ή και στο χώρο του έργου, αποτελούν μέρος από τις κυριότερες υπηρεσίες μας προς εσάς. Συνέπεια, αξιοπιστία, επαγγελματισμός, άρτια οργάνωση, εξειδίκευση, εκπαίδευση και εμπειρία στις πωλήσεις B2B, αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά μας. Η ικανοποίηση του πελάτη, η τελειότητα, η καινοτομία και οι παραδόσεις μας αποτελούν βασικά στοιχεία της εταιρικής μας φιλοσοφίας. 
 

Εργοστάσιο Παραγωγής Επαγγελματικής Μοκέτας

Σχεδιασμός και παραγωγή στην Γαλλία

Information

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος & Διανομέας του Εργ. Balsan SAS στην Γαλλία.
Ελ. Βενιζέλου 79, Καλλιθέα, 17671.
Τηλέφωνο: +30 211.4061003

Catalogue 2018

Join our newsletter

Let's connect

Επαγγελματικές μοκέτες Balsan

® Copyright 2008-2018 Balsan.gr All Rights Reserved. EMD LTD. Balsan Greece - Balsan World France.

Όροι χρήσης - Πολιτική απορρήτου

Take me to the top