Balsan - The brand's epic story.
Σχεδόν τρεις αιώνες τώρα, η Balsan δημιούργησε το δικό της εμπορικό σήμα και κατάφερε να εξασφαλίσει τη μακροζωία της, μακριά από την πεπατημένη διαδρομή.
Η Balsan είχε σφυρηλατηθεί από την δημιουργικότητα μιας τολμηρής οικογένειας. Μια επική επιχειρηματική ιστορία, που χαρακτηρίζεται από προκλήσεις και καινοτομίες!

Οι Balsan αφήσαν το στίγμα τους στην ιστορία της παραγωγής κλωστοϋφαντουργίας. Ως λίκνο του πάθους μιας οικογένειας για τον κόσμο των κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, η βιομαχανί παραγωγής, δημιουργήθηκε αρχικά από τον Louis XV της Γαλλίας.

Το 1857, η εταιρεία αγοράστηκε από τον Pierre Balsan, έναν άνθρωπο που αγαπούσε να ρισκάρει και να καινοτομεί. Σύντομα έγινε πραγματικός κυβερνήτης της βιομηχανίας και μετέδωσε σταδιακά στην επιχείρηση το ήθος του.

Με την πάροδο του χρόνου, το προσωπικό της Balsan δεν έπαψε ποτέ να τιμά τον άνθρωπο που μας έδωσε έναν οδικό χάρτη για τη διαχείριση της επιχείρησής μας, έναν τρόπο που χρησιμοποιούμε μέχρι σήμερα και συνδυάζει τη δημιουργικότητα και την τόλμη, υποστηριζόμενη από προηγμένες βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εκτεταμένη εξειδικευμένη γνώση.
Balsan δίψα για καινοτομία.

Η επιχειρηματική τόλμη του Louis Balsan τον οδήγησε σε συχνές επισκέψεις στις ΗΠΑ μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Εκεί ανακάλυψε την τεχνική του tufting.

Πολύ πριν από την αυγή της νέας χιλιετίας, η δίψα για καινοτομία είχε ήδη αυξηθεί. Η ομάδα υιοθέτησε τις αξίες της οικογένειας Balsan, η οποία είχε καθοδηγήσει την εταιρεία για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, και αποφάσισε να κάνει την υπογραφή του Louis το υπερήφανο έμβλημα της μάρκας Balsan.
Διεθνοποίηση και επιτυχία!

Η γρήγορη ανάπτυξη της εταιρείας οδήγησε στην κατασκευή ενός νέου εργοστασίου παραγωγής στο Arthon στα τέλη του 1973. Αυτός ο χώρος θα γίνει τόσο το επίσημο κεντρικό γραφείο της εταιρείας όσο και ένα θαυμάσιο φυσικό περιβάλλον που θα προστατεύεται με προσοχή.

Τώρα καθιερωμένη, η οικογενειακή επιχείρηση έχει διεθνή παρουσία, η οποία έχει οδηγήσει σε συνεργασίες με μεγάλους επιχειρηματικούς οργανισμούς. Από το 2006, η Balsan ανήκε στον βελγικό όμιλο Belgotex International, ο οποίος δραστηριοποιείται σε τέσσερις ηπείρους και αντιπροσωπεύει μια κερδοφόρα, στρατηγική συμμαχία για την εταιρεία.
Σήμερα, η Balsan βασίζεται στις δεξιότητες των 250 εργαζομένων της και έχει ετήσιο κύκλο εργασιών περίπου 70 εκατομμυρίων ευρώ, εκ των οποίων το 45% προέρχεται από την εξαγωγική αγορά.

Οι δύο βιομηχανικές εγκαταστάσεις της Balsan είναι εγκατεστημένες και ενσωματώνονται άψογα, σε ένα άριστα διατηρημένο φυσικό περιβάλλον. Το πρώτο είναι το εργοστάσιο της στο Arthon: 45.000 m2 στο οποίο και γίνεται η παραγωγή μοκετών σε ρολό. Το άλλο είναι το εργοστάσιο στην τοποθεσία Neuvy - Saint - Sépulchre, που ειδικεύεται στην κατασκευή μοκέτας σε πλακάκι.

Στόχος Μας

Η ικανοποίηση από των πιο απλών έως και των πιο απαιτητικών αναγκών σας, στην επιλογή της μοκέτας που θα τοποθετηθεί στον δικό σας χώρο.

Λίγα λόγια για εμάς

Η εταιρεία μας, με την πολυετή πείρα την οποία διαθέτει στον τομέα της αντιπροσώπευσης και διαμονής προϊόντων ειδών δαπέδων για επαγγελματικούς χώρους, έχει αναλάβει την αποκλειστική διάθεση και διανομή των προϊόντων του εργοστασίου Balsan SAS Γαλλίας για την αγορά της Ελλάδος. Μετά από την επιτυχημένη συνεργασία και πορεία μεταξύ των δύο εταιρειών, μας ανατέθηκε από το εργοστάσιο η εκπροσώπησή του και για την αγορά της Κύπρου.
 
Η εκπαίδευση του προσωπικού μας ξεκινάει και συνεχίζεται κυρίως στον χώρο παραγωγής των προϊόντων, στο εργοστάσιο. ώστε να υπάρξει η πλήρης ενημέρωση όλων των διαδικασιών προετοιμασίας των προϊόντων. Μέσω της συμμετοχής μας σε διεθνής εκθέσεις του εσωτερικού και του εξωτερικού αναλαμβάνουμε, ως εκπρόσωποι του εργοστασίου των δύο προαναφερθέντων χωρών, την πλήρη ενημέρωση των επαγγελματιών του κλάδου μας τόσο για τις ήδη υπάρχουσες κατηγορίες των προϊόντων, όσο και για τα νέα καινοτομικά προϊόντα.
 
Η αποστολή δειγματολογίων, έντυπων και ηλεκτρονικών καταλόγων και πληροφορικών εντύπων, η διαρκής ενημέρωση και εκπαίδευση, των ήδη υπάρχοντών, αλλά και των μελλοντικών, συνεργατών μας, η καθοδήγηση για την επιλογή του σωστού προϊόντος, οι συμβουλές και πληροφορίες τοποθέτησης, η παρουσία μας, ως εκπρόσωποι του εργοστασίου, στο επαγγελματικό ραντεβού με τον πελάτη σας ή και στο χώρο του έργου, αποτελούν μέρος από τις κυριότερες υπηρεσίες μας προς εσάς. Συνέπεια, αξιοπιστία, επαγγελματισμός, άρτια οργάνωση, εξειδίκευση, εκπαίδευση και εμπειρία στις πωλήσεις B2B, αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά μας. Η ικανοποίηση του πελάτη, η τελειότητα, η καινοτομία και οι παραδόσεις μας αποτελούν βασικά στοιχεία της εταιρικής μας φιλοσοφίας. 
 

F.A.Q.

Που παράγονται οι μοκέτες της Balsan;
Ο σχεδιασμός και οι παραγωγή των προϊόντων της Balsan γίνεται στη Γαλλία.
Από που μπορώ να προμηθευτώ τα προϊόντα της Balsan;
Τα προϊόντα της Balsan μπορέιτε να τα προμηθευτείτε είτε απευθείας από εμάς, είτε από συνεργαζόμενες εταιρείες.
Σε ποιους απευθύνονται οι μοκέτες της Balsan;
Σε όλους! Η Balsan προσφέρει λύσεις και προϊόντα για όλους τους επαγγελματικούς χώρους. Υπάρχουν προϊόντα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και να καλύψουν από τις μικρές ανάγκες ενός γραφείου έως τις πιο εξειδικευμένες μεγάλων project.
Πως θα επιλέξω το κατάλληλο προϊόν για τον χώρο μου;
Κάθε νέο αίτημα, αντιμετωπίζεται ξεχωριστά από εμάς! Μας περιγράφετε τις ανάγκες σας και εμείς θα σας δώσουμε τις εναλλακτικές λύσεις που θα ανταποκρίνονται πλήρως σε αυτές.
Πως γίνεται ο δειγματισμός των προϊόντων;
Στην εταιρεία μας υπάρχουν σε άμεση διαθεσιμότητα δειγματολόγια όλων των ποιοτήτων, για να είστε σίγουροι για την τελική σας επιλογή. Ο δειγματισμός των προϊόντων πραγματοποιείται στο χώρο μας ή και στον δικό σας χώρο κατόπιν ραντεβού.
Υπάρχει ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας;
Όχι, δεν υπάρχει ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας! Μπορούμε να εξυπηρετήσουμε όλες τις ανάγκες, από πολύ μικρές έως πολύ μεγάλες ποσότητες.
Ποιος είναι ο χρόνος παράδοσης;
Ο συνήθης χρόνος παράδοσης των προϊόντων εξαρτάται από τη τρέχουσα διαθεσιμότητα των προίόντων. Αυτός κυμαίνεται από 1 έως 4 εβδομάδες από την ημερομηνία επιβεβαίωσης παραγγελίας σας. Στην περίπτωση ειδικών παραγωγών ο χρόνος αυξάνεται ανάλογα με την κάθε περίπτωση.
Οι μοκέτες τις Balsan είναι ακριβές;
Το μεγάλο εύρος των προϊόντων, προσφέρει και μεγάλη ποικιλία στο θέμα των τιμών! Υπάρχουν πολλές οικονομικές συλλογές και λύσεις σε όλες τις κατηγορίες των προϊόντων του εργοστασίου. Φυσικά, υπάρχουν εβδομαδιαία και ειδικές προσφορές για τις οποίες μπορείτε να ενημερώνεστε από την αντίστοιχη ενότητα της ισοσελίδας μας!
Προσφέρετε υπηρεσίες επιμέτρησης και τοποθέτησης;
Εάν δεν έχετε δικούς τεχνίτες για αναλάβουν την επιμέτρηση του χώρου που επιθυμείτε να ανακαινίσετε και την τοποθέτηση των προϊόντων, δεν πρέπει να προβληματίζεστε. Η εταιρεία μας, συναργάζεται με εξιδικευμένα συνεργεία που θα χαρούν να σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Εργοστάσιο Παραγωγής Επαγγελματικής Μοκέτας

Σχεδιασμός και παραγωγή στην Γαλλία

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2021 & 2022

δείτε τον κατάλογο μας σε PDF μορφή
EMD LTD. Balsan Greece - Cyprus
Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος και Διανομέας του
Εργοστασίου Balsan SAS που βρίσκεται στην Γαλλία.
Έδρα: Ελ. Βενιζέλου 79, Καλλιθέα, 17671.
Τηλ.: +302109513139
Development
Our website is secured by Comodo Positive SSL.
Marketing and Social Media, UI/UX and Design
Newsletter
Join our newsletter to learn the latest news about Balsan Greece - Cyprus.
® Copyright 2008 - 2021 Balsan.gr | All Rights Reserved
Balsan Greece - Cyprus - Balsan World France
Όροι Χρήσης & Πολιτική Απορρήτου