ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΚΕΤΕΣ, ΜΟΚΕΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙ, ΜΟΚΕΤΕΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ | EMD LTD. Balsan Greece.
From ideas to reality

Customisation

Design Studio
esign and colour customisation
Αναβαθμίστε το χώρο σας - κάνοντάς τον μοναδικό! Συνδυάστε, συνδέστε, συλλάβετε... Με τα εμπνευσμένα σχέδια και τις χρωματικές επιλογές της Balsan, δώστε φτερά στις επιθυμίες σας και βουτήξτε σε μια μοναδική αισθητική εμπειρία.
Εάν πάλι έχετε δικό σας σχέδιο και χρωματισμούς που επιθυμείτε να χρησιμοποιηθούν για το χώρο σας ή το έργο που έχετε αναλάβει, θα δουλέψουμε μαζί πάνω σε αυτό.
Αρχιτέκτονες, διακοσμητές, ξενοδόχοι - έχετε ένα ιδιαίτερο σχέδιο, χρώμα, διάταξη ή πλέξη στο μυαλό σας; Επικοινωνήστε με την ομάδα πωλήσεων της Balsan, η οποία θα σας καθοδηγήσει βάση των αναγκών σας.
Λάβετε συμβουλές από το  σχεδιαστικό τμήμα σχεδιασμού του εργοστασίου. Οι ταλαντούχοι σχεδιαστές μας είναι δίπλα σας, για τη δημιουργία ενός μοναδικού και λειτουργικού αποτελέσματος, οι οποίες θα ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες σας.
Η ποιότητα, η εξαιρετική ποικιλομορφία των χρωμάτων και των πλέξεων της Balsan, η δημιουργικότητα καθώς και οι απεριόριστες δυνατότητες παραγωγής, θα κάνουν την Balsan βασικό σας συνεργάτη.

Κάντε τις ιδέες σας... Πραγματικότητα

Our designs are simply effective

Timeless Collection

Timeless: ένα παιχνίδι μοτίβων, σχημάτων, χρωμάτων και πάνω απ' όλα στυλ και ευαισθησίας. Πάνω από εκατό πρωτότυπα σχέδια από την ομάδα της Balsan, ομαδοποιούνται σε έξι οικογένειες, που αποτελούν έναν εξαιρετικό πλούτο έμπνευσης. Όλα τα σχέδια που συγκεντρώθηκαν στη συλλογή αυτή, είναι σχεδιασμένα για να ξεπεράσουν τις ιδιοτροπίες της μόδας. Ξεχωρίζουν τόσο από τη τολμηρή δημιουργικότητά τους, όσο και από το διαχρονικό τους στυλ.

Dare Your Dreams

Με τη συλλογή Dare Your Dreams, η Balsan για ακόμη μια φορά, καταργεί τα όρια. Εκκολαπτόμενοι αλλά και καταξιωμένοι σχεδιαστές και αρχιτέκτονες εσωτερικών χώρων αφήνουν την φαντασία τους να οργιάσει.
Το αποτέλεσμα αυτής της απαιτητικής και διεγερτικής πρωτοβουλίας της Balsan είναι η δημιουργία μιας συλλογής των βιβλίων με σχέδια, η οποία αυξάνεται σταδιακά. Κάθε βιβλίο αποτελεί μια ισχυρή πηγή έμπνευσης, ιδανική για επαγγελματίες, αρχιτέκτονες και σχεδιαστές που αναζητούν κάτι εντελώς νέο και αυθεντικό. Έξι βιβλία, μέχρι τώρα, είναι διαθέσιμα για εσάς σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή.


Χρειάζεστε βοήθεια ή καθοδήγηση;

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Εργοστάσιο Παραγωγής Επαγγελματικής Μοκέτας

Σχεδιασμός και παραγωγή στην Γαλλία

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος και Διανομέας του Εργοστασίου Balsan SAS που βρίσκεται στην Γαλλία.
Ελ. Βενιζέλου 79, Καλλιθέα, 17671.
Τηλ.: +30 2114061003.
Τηλ.: +30 2109513139.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2019

δείτε τον κατάλογο μας σε PDF μορφή
Carpet Balsan Greece
® Copyright 2008-2019 Balsan.gr
All Rights Reserved. EMD LTD.
Balsan Greece - Balsan World France.
Όροι χρήσης - Πολιτική απορρήτου.
Social Media
Developed By Anastasios Plus
Designed and Developed by AnastasiosPlus.com
Join Our Newsletter