Μοκέτα πλακάκι από την Balsan

Ανακαλύψτε την τρέχουσα συλλογή σε μοκέτα πλακάκι 50 x 50 cm.


GREY MATTER - COLOR SCALE Collection

Η νέα τέχνη για το χώρο του γραφείου σας!

Η νέα συλλογή επαγγελματικών μοκετών σε πλακάκι Color Scale από την Balsan, που κυκλοφόρησε με τη σειρά Gray Matter, προσφέρει 6 διαφορετικά προϊόντα (4 ποιότητες σε μοκέτα πλακάκι και 2 σε λωρίδες μοκέτας) με σκοπό να δώσετε στο χώρο των γραφείων σας δημιουργική ενέργεια!

Το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσετε στη νέα αυτή συλλογή μοκέτας σε πλακάκι για χώρους γραφείων με την ονομασία Gray Matter είναι η οπτική ελκυστικότητα, η οποία αντλεί έμπνευση από διαφορετικές δημιουργικές ενέργειες. Ανάλογα με την ατμόσφαιρα που σκοπεύετε να δημιουργήσετε, μπορείτε να επιλέξετε λεπτές ή πιο έντονες αντιθέσεις που απορροφούν ή εντείνουν το φως. Εξίσου σημαντική είναι η υποστήριξη μείωσης θορύβου (NRB), η οποία παρέχει στο γραφείο σας εξαιρετική ηχομόνωση, ιδανική για ήσυχη εργασία σε ανοιχτούς χώρους.
Η συλλογή συμπεριλαμβάνει μοκέτα σε πλακάκι και μοκέτα σε λωρίδες, τα οποία είναι εύκολο να τοποθετηθούν και να συνδυαστούν για τη δημιουργία ενός μοναδικού αποτελέσματος. Χρησιμοποιήστε διαφορετικά μοτίβα, για να δημιουργήσετε περιγράμματα ή διαδρομές. Πειραματιστείτε με τη χρήση του ίδιου μοτίβου σε διαφορετικούς τόνους για να δημιουργήσετε περιοχές με ενέργειες διαφορετικής έντασης. Χρησιμοποιήστε τις χρωματικές αντιθέσεις που προσφέρονται από άλλα προϊόντα της Balsan για να δημιουργήσετε ωφέλιμα οπτικά εφέ. Μπορείτε ακόμα να συνδυάστε τη συλλογή μοκετών Gray Matter με δάπεδο LVT που διαθέτουμε και να διακοσμήστε το δάπεδό σας με υλικά που έρχονται σε αντίθεση.
Γεμίστε τα γραφεία σας με δημιουργική ενέργεια!


INFINI COLORS collection

Η Balsan χρησιμοποίησε την άριστη τεχνογνωσία της για να φέρει ατελείωτα χρώματα στο χώρο εργασίας σας.

Νιώστε την ελευθερία όπως να κατακτάτε μια έρημο άθικτη από την ανθρωπότητα! Άψογη και ακατέργαστη φύση. Αυτή είναι η έμπνευση για τη δημιουργία της συλλογής Infini Colors.

Μια άπειρη ποικιλία χρωμάτων
Στην αγορά η Balsan - πρωτοπόρα όπως πάντα - "βαφίζει" τη δική της 100% ανακυκλωμένη ίνα polyamide Econyl. Το αποτέλεσμα είναι 33 χρώματα, που κυμαίνονται από τον πιο φυσικό έως τον πιο τολμηρό τόνο.
Επιπλέον, καθώς τα προϊόντα μπορούν να βαφτούν κατόπιν αιτήματος, σας προσφέρουμε άπειρες δυνατότητες.
Μια επιλογή πέρα ​​από τα όρια
• Ανάλογα με το τι σας εμπνέει, μπορείτε να επιλέξετε το σχέδιο Stoneage - το οποίο παράγεται σε 33 μοναδικά χρώματα.
• Ή μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα CUSTOM σχέδια από τη σειρά των 33 αποχρώσεων μας ή να μας δώσετε το δικό σας χρώμα για ένα εξατομικευμένο αποτέλεσμα.

Η συλλογή είναι προσαρμοσμένη για την τυχαία τοποθέτηση στο δάπεδό σας.
Με την επιλογή του επιπρόσθετου υποστρώματος Sonic Confort για ακόμη μεγαλύτερη ηχομόνωση, το μόνο που θα υπάρχει γύρω σας είναι χρώμα και "σιωπή".


PEAK TO MARBLE - MACRO MICRO Collection

Η ομορφιά του μαρμάρου

Τα βουνά αναδύονται, υπάρχουν και εξαφανίζονται... Πέφτουν στο φλοιό της Γης, καθίζηση, κατολίσθηση: φυσικά φαινόμενα που συμβαίνουν με το πέρασμα του χρόνου και δημιουργούν φανταστικά τοπία. Το θαύμα, η γοητεία και η μαγεία της φύσης, όπως και η αινιγματική ομορφιά του μικροκοσμικού εμπνέουν τους σχεδιαστές μας! 

Η BALSAN αποτύπωσε αυτά τα φαινόμενα μέσω τριων σχεδίων σε μια πρωτότυπη συλλογή ονομασίας Macro Micro Peak to Marble. (Structured loop carpet - MBrodery Technology - 1050 g / m²).

Scope HD: Οι κορυφές των βουνών ανεβαίνουν προς τα πάνω για να φιλήσουν τα αστέρια. Οι μυστηριώδεις, άθλιες πλαγιές τους γοητεύουν την ανθρωπότητα κάνοντάς μας να νιώθουμε τόσο πολύ μικροί απέναντι στο μεγαλείο της.
Vision HD: Ένα από τα αριστουργήματα της Μητέρας Φύσης: Τα λατομεία μαρμάρου. Εντυπωσιακά από την άποψη της δομής τους, της καθαρότητάς τους. Το μάρμαρο μεγαλοπρεπές και αρχοντικό, θεωρείται ζωντανό υλικό. Φωτιζόμενο με φλέβες διαφορετικών σιωπηρών αποχρώσεων, το μάρμαρο αποδίδει κάτι διαφορετικό κάθε φορά.
Zoom HD: Ένα απλό κομμάτι μαρμάρου περικλείει χρόνια υπομονής. Ο απίστευτα λεπτός σπόρος και το πλέγμα των φλεβών προσδίδουν σε κάθε κομμάτι μια μοναδική εμφάνιση, όλα με την ίδια διακριτική ομορφιά.


CANOPY TO BARK - MACRO MICRO collection

Όλα είναι θέμα οπτικής.

Συνεχίζοντας την αναζήτηση νέων δημιουργικών απόψεων, η Balsan τολμάει και σας παρουσιάζει τη νέα συλλογή Macro Micro - Canopy to Bark.
Έχει δημιουργηθεί για σύγχρονους εσωτερικούς χώρους χρησιμοποιώντας μια οπτική ψευδαίσθηση, που υποδεικνύει διαφορετικά επίπεδα μέσω της ιδιαίτερης πλέξης, ανάλογα από την απόσταση και το σημείο που κοιτάμε.

Από το θόλο του δάσους που φωτίζεται από τις ακτίνες του ηλιακού φωτός μέχρι τον ελκυστικό καλλιτεχνικό σχεδιασμό του φλοιού, ο κόσμος των φυτών δεν παύει ποτέ να εκπλήσσει και να μας εμπνέει. Τρεις οπτικές διαστάσεις επιλέχθηκαν, για να δημιουργήσουν μοναδικές μοκέτες, οι οποίες συμπληρώνουν η μια την άλλη με μια σύγχρονη αρμονία.

Το αποτέλεσμα;
Scope: Από τον ουρανό μέχρι τη γη. Αποτυπώνονται οι πολλές αποχρώσεις του πράσινου που κυματίζουν στην καρδιά του δασικού θόλου.
Vision: Μια γλυκιά απόδραση ανάμεσα στα δέντρα και τα κλαδιά τους.
Zoom: Διεισδύει στην ουσία του θέματος, στην καθαρότητα της καρδιάς του ίδιου του φλοιού.

 


Season collection

Μια συλλογή για πολύχρωμα δάπεδα, εμπνευσμένη από τις δύο αντίθετες εποχές
Εμπνευσμένη από αντίθεση ανάμεσα σε δύο θεμελιωδώς αντίθετες εποχές, η συλλογή μοκέτας πλακάκι με την ονομασία Season, παίζει μεταξύ θερμών και ψυχρών χρωμάτων εμπνευσμένες από το καλοκαίρι και το χειμώνα), για να δημιουργήσει μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα στους χώρους εργασίας.

Η Season ενώνει δύο ουσιαστικά διαφορετικά στοιχεία, τα οποία η Balsan κατάφερε να τα συσχετίσει. Ενισχύει ακόμα περισσότερο τη συλλογή με το σχέδιο Season Lines, η οποία προσφέρει γραμμικότητα. Αυτοί οι 3 κωδικοί μοκέτας σε πλακάκι, μπορούν να αντέξουν την έντονη κυκλοφορία, διατηρώντας παράλληλα την γεμάτη χρώμα όψη τους.

Ως μια πραγματική λύση διακόσμησης, θα σας μεταφέρει από το χειμώνα στο καλοκαίρι με το ανοιγόκλεισμα των ματιών. Και αντίστροφα! Έχετε ιδιαίτερη προτίμηση στον Χειμώνα; Μια παλέτα 25 ουδέτερων χρωμάτων δημιουργήθηκε μόνο για εσάς! Προτιμάτε τον ήλιο; Χρησιμοποιήστε τις 8 πολύχρωμες πινελιές μας για να δημιουργήσετε ένα φωτεινό πάτωμα... με μέτρο φυσικά!


METROPOLITAN collection

Η συλλογή που έχει εμπνευστεί από τα διαρκώς μεταβαλλόμενα τοπία της πόλης.
Η Metropolitan District δίνει στα γραφεία σας περισσότερο χαρακτήρα. Με τα 3 σχέδια - Odéon, Soho και Brooklyn - αυτή η συλλογή μοκέτας σε πλακάκι, συνδυάζει την αισθητική και τα εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά. Τα χρώματα της Metropolitan District, είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά στις ακτίνες UV και ακόμη και στα πιο ισχυρά προϊόντα καθαρισμού, καθιστώντας την σειρά ιδανική για επαγγελματικούς χώρους, χάρη στην επεξεργασία solution-dyed των νημάτων.
 
Η Metropolitan Grafik ολοκληρώνει αυτή την γκάμα της συλλογής με 3 σχέδια που συνδυάζονται μεταξύ τους: Park, Track και Block. Αυτή η σειρά εμπνέεται από τον αστικό πολιτισμό, δημιουργώντας δυναμικά σχέδια σύμφωνα με τη σύγχρονη διεθνή αρχιτεκτονική.

Για να αντιμετωπίσετε καλύτερα τα θέματα που αφορούν την ηχομόνωση, η Balsan πηγαίνει ακόμα πιο μακριά, προσφέροντας τη συλλογή του Metropolitan District με το υπόστρωμα Sonic Confort. Το υπόστρωμα Sonic Confort περιέχει 70% ανακυκλωμένο πολυεστέρα (ανακύκλωση πλαστικών φιαλών από τη βιομηχανία τροφίμων μετά την κατανάλωση), επιτυγχάνοντας υψηλή ακουστική απόδοση.

Εργοστάσιο Παραγωγής Επαγγελματικής Μοκέτας

Σχεδιασμός και παραγωγή στην Γαλλία

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2019 & 2020

δείτε τον κατάλογο μας σε PDF μορφή

ΝΕΑ 2020

δείτε τον κατάλογο μας σε PDF μορφή
EMD LTD. Balsan Greece - Cyprus
Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος και Διανομέας του
Εργοστασίου Balsan SAS που βρίσκεται στην Γαλλία.
Έδρα: Ελ. Βενιζέλου 79, Καλλιθέα, 17671.
Τηλ.: +302109513139
Development
Our website is secured by Comodo Positive SSL.
Marketing and Social Media, UI/UX and Design,
Developed with Love and Respect by AnastasiosPlus
Newsletter
Join our newsletter to learn the latest news about Balsan Greece - Cyprus.
® Copyright 2008-2020 Balsan.gr | All Rights Reserved | Balsan Greece - Cyprus - Balsan World France | Όροι Χρήσης και Πολιτική Απορρήτου.